Mijn favorieten

Uw makelaar en taxateur in regio Bergen op ZoomWelkom bij
Pien Kappetein
Makelaardij & Taxaties

 


Ik ben een enthousiaste en betrokken makelaar met meer dan 30 jaar kennis van zaken en ervaring in de makelaardij. Grote kans dat je mij kent, want ik was jarenlang als makelaar en als vestigingsmanager werkzaam bij Meeùs Makelaars in Bergen op Zoom.

Ik voel mij in de makelaardij als een vis in het water. Jou als koper of verkoper gelukkig maken, daar word ik blij van! Een huis (ver)kopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Voor mij wel. Ik help je graag bij alle zaken die bij koop of verkoop komen kijken. 

Wat heb ik je te bieden:

Om het hele aankoop- of verkoopproces zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen neem ik aandachtig de tijd voor je. Ik geef advies waar je verder mee kunt! Het geeft rust als je je zaken over kunt laten aan een ervaren makelaar met grote vakkennis.

NWWI-taxatie

Als gecertificeerd Registertaxateur (RT) kun je ook voor een NWWI-taxatie bij mij terecht. Een taxatie geeft je inzicht in de juiste waarde van uw woning. Als je een hypotheek afsluit of een lopende hypotheek oversluit is het verplicht om een taxatie uit te laten voeren.

Als je een makelaar en taxateur zoekt die doortastend en deskundig te werk gaat moet je bij mij zijn. Je koopt een huis op basis van praktische eisen en wensen, maar je gevoel speelt zeker een even belangrijke rol. Ik kijk met jullie mee en adviseer waar nodig. Samen gaan we op zoek naar je droomhuis!

Lees HIER wat klanten en (oud)collega's over mijzelf en mijn aanpak schrijven.

Pienter zaken doen met Pien!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring