Mijn favorieten

Woning taxatie

Voor een woning taxatie op maat bel je Pien Kappetein

 
Ik ben Registertaxateur en aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), VastgoedCert en NRVT. Mijn taxaties worden uitgevoerd conform de verplicht gestelde eisen en richtlijnen van de NWWI. Om als taxateur deel te kunnen nemen aan het NWWI voldoe ik dus aan deze strenge toelatingseisen. Ik ben een professional met veel vakkennis en grote kennis van Bergen op Zoom, Halsteren, Woensdrecht en omstreken.

Een taxatie geeft je inzicht in de juiste waarde van uw woning. Als je een hypotheek afsluit of een lopende hypotheek oversluit is het verplicht om een taxatie uit te laten voeren. Voor zowel de consument als de geldverstrekker is een taxatierapport een belangrijk instrument. Op basis van het rapport worden namelijk doorslaggevende beslissingen gemaakt. Mijn doel bij het opstellen van een taxatierapport is om te komen tot een goed onderbouwd en transparant taxatierapport voor alle betrokkenen. Ik taxeer uw woning deskundig en op korte termijn.

 

Hoe werkt een woningtaxatie?

Als taxateur werk ik binnen een vastgesteld werkgebied. Na acceptatie van de opdracht maak ik het taxatierapport op en verklaar hierin, op basis van mijn eigen expertise én lokale kennis, de afwijking tussen de getaxeerde waarde en de (door het NWWI aangeleverde) modelwaarden. Omdat ik verplicht ben de taxatie volgens strenge richtlijnen te onderbouwen, beschrijf ik in het rapport duidelijk hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Taxatierapport met NWWI Keurmerk aanvragen?

Neem contact op met Pien Kappetein, Registertaxateur OZ, op het nummer 0164-602355 of stuur mij een e-mail via welkom@pienkappetein.nl

Hoeveel kost een woning taxatie?

Op de factuur voor de taxatie staat naast het honorarium voor de taxatie een NWWI bijdrage van € 37,50 vermeld. Het kantoor draagt deze NWWI-bijdrage af aan het NWWI. Het NWWI is een stichting zonder winstoogmerk.

Ook voor aankoop en verkoop

U kunt Pien Kappetein ook inschakelen voor de aankoop of verkoop van een woning.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring