Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Bergen op Zoom en regio

Aankoopmakelaar Pien maakt de verbinding!


Het kopen van een woning doe je, naast allerlei praktische eisen en wensen, vooral op basis van je gevoel. Je aanstaande woning moet natuurlijk helemaal bij je passen. Ik ben de aankoopmakelaar die je helpt bij het vinden van je droomhuis! 

Kernwoorden die mijn aanpak samenvatten zijn: betrokkenheid, vakkennis, professionaliteit, kennis van de lokale woningmarkt (Bergen op Zoom en omstreken). Ik begeleid je in het hele aankoopproces van A tot Z bij deze belangrijke beslissing in je leven. 

Ik ben een goede onderhandelaar, op de hoogte van alle juridische zaken m.b.t het kopen van een woning en ik kan je helpen bij het contract en begeleiden bij de overdracht van de woning. Als je een woning koopt sta je er dus zeker niet alleen voor: ik assisteer je daar waar mogelijk. Tevens kan ik je assisteren bij de verkoop van je huidige woning.

Wil jij een betrokken en zakelijke aankoopmakelaar met een enthousiaste en slimme aanpak?

Maak dan nu een afspraak met Pien Kappetein in Bergen op Zoom via 0164-602355. Ik heb veel vakkennis, ervaring en grote kennis van de lokale markt (Bergen op Zoom, Halsteren, Woensdrecht en omstreken). Ervaar zelf waarom het met mij net iets slimmer zakendoen is
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring